Opas blogin perustamiseen.

Mikä osaajaksi.com oikeen on?

Osaajaksi.com on opas ja blogi jonka tarkoituksena on auttaa sekä opastaa ihmisiä blogin perustamisen teknisiin kiemuroihin. Tämä blogi on juuri asennettu ja sille ei ole tehty mitään näkyviä muutoksia vielä. Blogin ulkoasun ja toiminnallisuuden on tarkoitus parantua jokaisella postauksella sillä niissä on tarkoitus käsitellä aina jokin muutos joka vie blogia julkaisukuntoon.

Mitä tavoittelen tällä blogilla?

Pyrin kehittämään lähinnä omia taitojani ja jakamaan tietoa samalla muille aiheesta kiinnostuneille. Tarkoitukseni on tehdä blogista visuaalisesti ja teknisesti hyvä sekä helppo ylläpidettävä.

Millaisia postauksia on tiedossa?

Ensin ajattelin käydä julkaisujärjestelmästä (wordpress) tehtävät ulkoasumuutokset läpi. Kun olkoasu on hyväksyttävä ruvetaan lisäämään tarpeellisia liitännäisiä, joilla saadaa uusia toiminnallisuuksia mm. (hakukoneoptimointia, ulkoasu sekä tietoturva parannuksia). Liitännäisten asennuksen jälkeen on tarkoitus pureutua sivuston teeman kattavampaan kustomointiin. Tietysti kommenteissa vastaanotetaan ehdotuksia siitä mitä milloinkin lähdetään muuttamaan.

Tästä Lähtee

Millaista sisältöä toivoisit tältä blogilta?

Miten eksyit tänne? Tarvitsetko apua? Löysitkö etsimäsi?

Laita kommenttia tai Ota Yhteyttä!

Pikakurssi Bloggaamiseen:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: